Tomatsuppe med mascarpone

Tomatsuppe med mascarpone

Italiensk tomatsuppe med masser af grøntsager – god måde at få brugt rester af grøntsager på

 

Tilberedning: Hak løg, porrer og hvidløg og sautér dem ved lav varme i olivenolien, indtil grønsagerne bliver bløde.

Riv gulerødderne og kartoflerne og kom dem i gryden. Sautér videre i 5 minutter. Kom herefter bouillonen i og tilsæt tomatpuré, tomaterne, som er blevet skåret i stykker, og eventuelt finthakket rød chili.

Lad suppen simre i 20 minutter. Tilsæt mascarpone, lidt ad gangen. Hvis du ønsker en mindre tung suppe, kan du nøjes med 100 g mascarpone. Tag suppen af varmen og blend med en stavblender, indtil den har fået en cremet konsistens. Smag til med salt og peber,
basilikum og oregano.

Servér med lækkert brød til.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter