Pizza med radicchio og gorgonzola

Pizza med radicchio og gorgonzola

Den bitre smag fra radicchio passer fortrinligt til gorgonzolaen

 

Tilberedning: Flæk radicchiohovedet på langs, fjern det hvide hjerte og skær salaten i skiver. Læg salaten i vand i ca. 1/2 time, det tager lidt af den bitre smag. Tør salaten i et rent viskestykker og tag lidt fra til pynt.

Svits radicchio på en pande i lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.

Fordel den svitsede radicchio på de udrullede pizzabunde.

Dup mozzarellaen tør og skær den og gorgonzolaen i mindre stykker. Fordel osten på pizzabundene, drys friskkværnet peber og lidt chilipulver på.

Bag pizzaerne ved 200 grader midt i ovnen i ca. 12 minutter. Flyt derefter pladen til nederste rille, og giv dem yderligere 2 min. Så bliver
bunden sprød.

Tag dem ud når de er gyldne. Hæld lidt olivenolie på pizzaerne, fordel parmaskinken og pynt med rucola.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter