Pizza med radicchio og gorgonzola
Den bitre smag fra radicchio passer fortrinligt til gorgonzolaen
Tilberedning: Flæk radicchiohovedet på langs, fjern det hvide hjerte og skær salaten i skiver. Læg salaten i vand i ca. 1/2 time, det tager lidt af den bitre smag. Tør salaten i et rent viskestykker og tag lidt fra til pynt.
Svits radicchio på en pande i lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Fordel den svitsede radicchio på de udrullede pizzabunde.
Dup mozzarellaen tør og skær den og gorgonzolaen i mindre stykker. Fordel osten på pizzabundene, drys friskkværnet peber og lidt chilipulver på.
Bag pizzaerne ved 200 grader midt i ovnen i ca. 12 minutter. Flyt derefter pladen til nederste rille, og giv dem yderligere 2 min. Så bliver
bunden sprød.
Tag dem ud når de er gyldne. Hæld lidt olivenolie på pizzaerne, fordel parmaskinken og pynt med rucola.
Rettens produkter