Pizza med parmaskinke, spinat og mozzarella
Du kan også lave en ‘frisk’ udgave, hvor du lægger de friske ingredienser på den bagte bund…
Tilberedning: Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt vand, og ælt dejen til en fin og glat kugle. Rul dejen til
5 tynde pizzaer.
Hvis du anvender en færdig dej, ruller du pizzadejen ud på plader med bagepapir.
Skær mozzarellaen i tynde skiver, og fordel dem oven på pizzabundene. Halvér tomaterne, og fordel dem over pizzaerne sammen med spinat, pinjekerner og skinke.
Bag pizzaerne i ovnen ved 220 grader i ca. 12-15 minutter, til bunden er gylden og sprød.
Tip: Du kan også lave pizzaen i en frisk udgave, hvor du kun bager bunden og kommer ingredienserne på den bagte bund uden at sætte den i ovnen igen. Husk dog at riste pinjekernerne først.
Rettens produkter