Pizza med parmaskinke, spinat og mozzarella

Pizza med parmaskinke, spinat og mozzarella

Du kan også lave en ‘frisk’ udgave, hvor du lægger de friske ingredienser på den bagte bund…

 

Tilberedning: Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt vand, og ælt dejen til en fin og glat kugle. Rul dejen til
5 tynde pizzaer.

Hvis du anvender en færdig dej, ruller du pizzadejen ud på plader med bagepapir.

Skær mozzarellaen i tynde skiver, og fordel dem oven på pizzabundene. Halvér tomaterne, og fordel dem over pizzaerne sammen med spinat, pinjekerner og skinke.

Bag pizzaerne i ovnen ved 220 grader i ca. 12-15 minutter, til bunden er gylden og sprød.

Tip: Du kan også lave pizzaen i en frisk udgave, hvor du kun bager bunden og kommer ingredienserne på den bagte bund uden at sætte den i ovnen igen. Husk dog at riste pinjekernerne først.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter