Omelet med løg, timian og Président Bleu d’Auvergne

Omelet med løg, timian og Président Bleu d’Auvergne

Denne omelet er et godt eksempel på fast food på fransk – den er hurtig, nem og velsmagende.

 

Tilberedning: Sautér løg og timian i smør på en pande indtil løgene falder sammen og begynder at karamellisere, krydr med lidt salt og friskkværnet peber.

Pisk æggene sammen. Tilsæt mælk, salt og peber. Kom æggemassen på panden og lad det fordele sig ud over løg. Når æggemassen efter et par minutter har sat sig, fordeles tern af Bleu d’Auvergne over halvdelen af omeletten. Fold den anden side over og lad den stege ca. 1-2 min. mere på lav varme, så osten smelter let indeni.

Anret omeletten på en tallerken og server med det samme, med lidt sprød salat og krydderurter til.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter