Lakselasagne

Lakselasagne

Et godt og smagfuldt alternativ til den traditionelle lasagne

 

Tilberedning: Hak løgene fint og svits i lidt olivenolie. Tilsæt spinat og varm igennem, til den er tøet op. Hæld hvidvin ved og lad det koge kraftigt ind, så alkoholen fordamper, før du tilsætter mascarpone, salt, peber og muskat.

Marinér eventuelt laksen i saften og skallen af 2 citroner i et par timer, inden den skal bruges.

Hak hvidløg og sautér i 2 spsk olivenolie. Hæld tomater ved sammen med frisk oregano, salt og peber. Rund af med fløde.

Smør et ovnfast fad og læg et lag lasagneplader som bund. Fordel et lag laks, spinat og tomatsauce, drys med parmesan, nyt lag lasagneplader og så videre, til ingredienserne er brugt op.

Bag i en 200 grader varm ovn i cirka 30 minutter og servér med en sprød salat.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter