Hindbærtiramisú

Hindbærtiramisú

En frisk (sommer-)udgave af den klassiske tiramisú

 

Tilberedning: Blend de optøede hindbær med sukker og 1 dl Amaretto-likør.

Dyp 4 pakker ladyfingers i hindbær-saucen, og dryp evt. med lidt ekstra Amaretto-likør.

Creme:
Æggeblommerne piskes godt med flormelis og vaniljekorn. Mascarponen kommes i og piskes med.

Fløden piskes i en anden skål, dog ikke for stiv.

Derefter piskes æggehviderne stive.

Flødeskummet og æggehviderne vendes stille og roligt i mascarponen.

Derefter lægges et godt lag creme over et lag røde ladyfingers. Læg endnu et lag ladyfingers og endnu et lag creme og fortsæt, til du har tre lag.

Stil på køl et par timer.

Pynt med friske hindbær og citronmelisse.

Tip: Hak evt. en god mørk chokolade, og drys den over desserten inden servering.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter