Cognacmousse

Cognacmousse

Skøn harmoni af solbær-figenkompot, knuste makroner og den søde creme

 

Tilberedning: Begynd med ostecremen: Pisk fløden let og vend den godt samme med friskosten, flormelis, cognac og vaniljekorn. Sæt cremen i køleskabet.

Skær figner ud i grove tern og kom dem op i en gryde sammen solbær og sukker, saft og fintrevet appelsinskal, bring i kog og lad kompotten koge i ca. 15-20 min. indtil kompotten bliver tæt og jævn. Smag kompotten til, evt. med lidt frisk appelsinsaft, tag kompotten af varmen og sæt den på køl, til den er helt kold.

Samle desserten: Brug glas à ca. 1-2 dl. Fyld bunden med lidt knuste makroner og kom skiftevis ostecreme og kompot i glasset op til 1 cm før kanten, drys med makroner på toppen og pynt desserten med mynte.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter