Gran Capitán Semicurado

Styrke

Gran Capitán Semicurado

Historien bag
Spanien er et stort land med forskelle i klima og geografi fra syd til nord. Derfor er kvægbestanden også fordelt forskelligt hen over landet. I den nordlige og frodige del af Spanien har man hovedsageligt køer, i det centrale Spanien med varme somre og kolde vintre har man flest får, mens man i det sydlige Spanien med det mildeste klima har både får og geder. Fra gammel tid har spanierne fremstillet oste af blandet mælk fra køer, geder og får. Navnet Semicurado refererer til lagringen, som svarer til mellemlagret.

Udseende og smag
Denne ost er lagret i mindst 35 dage og har en fast, men smidig konsistens. Smagen er rund med toner af både gede- og fåremælk.

Tips til anvendelse
Server på ostebordet. Osten skæres først i “lagkage-stykker”, som derefter lægges fladt og skæres ud i tynde trekanter. Server med lidt frisk frugt og godt brød. Osten kan også nydes som snack før et måltid eller som dessert.

Kender du også disse produkter?