Galbani Salame Ventricina Piccante

Galbani Salame Ventricina Piccante

Historien bag
Salami stammer oprindeligt fra Campania i det sydlige Italien. Det varme og tørre klima er perfekt til at modne charcuteriprodukter i. Her kan kødet nemlig modne i lang tid. Navnet salami kommer fra det italienske salare (at salte), og faktisk betød salami oprindeligt saltet flæsk.Til salami bruger man svinekød, som hakkes groft og krydres med havsalt samt hvid og sort peber. Massen fyldes i tarme af naturmateriale, som lader salamien ånde. Under tørringsfasen ryger man salamien let med røg fra bøgetræ.

Udseende og smag
Autentisk pikant (og ikke så fed) salami med en diameter på ca 10 cm. Distinkt smag af peber og chili og med noter af røg fra den naturlige røgning over bøgetræ.

Tips til anvendelse
Brug i skiver til pizza og tapas. Fordelen ved denne ‘lette’ salami er, at pizzaen bliver sprød og ikke fedtet.

Kender du også disse produkter?