Galbani Mozzarella Cubetti
Historien bag
Mozzarella når det skal være nemt og godt – også når der skal mange pizzaer i ovnen! Cubetti er referencen for de italienske pizza-bagere på en mozzarella, der virkelig fungerer. Den smelter som mozzarella skal, er nem at fordele på dejen – og så er den drøj i brug (op til 20% mindre forbrug i forhold til almindelig mozzarella).
Udseende og smag
Mozzarella Cubetti er ægte italiensk mozzarella i tern, hvilket gør den nem at fordele på en pizza. Osten har en god dækkeevne. Den smelter fint og får den ideelle gyldne farve i ovnen – og ikke mindst er den meget ‘filante’ (smelter i lange tråde). Osten leveres i en praktisk plastbakke, der er nem og hurtig at åbne.
Tips til anvendelse
Cubetti er allerbedst, når den serveres i sandwich, panini, toast, lasagne eller på en pizza med tyk bund, og som genopvarmes inden servering.
Gul Ost
Komælk
Frankrig