Galbani Laktosefri Mozzarella

Styrke

Galbani Laktosefri Mozzarella

Historien bag
Legenden fortæller, at mozzarella opstod ved en fejltagelse, da en klump ostemasse faldt ned i et kar med vand, der var så varmt, at osten ikke straks kunne samles op. Da det endelig lod sig gøre, var osten blevet fast og elastisk. Mozzarella var oprindeligt fremstillet af den næringsrige bøffelmælk. Langt det meste mozzarella fremstilles i dag af pasteuriseret komælk. Men først da Galbani lancerede den hermetisk lukkede pose med saltlage, fik ostene længere holdbarhed og dermed mulighed for at blive solgt længere væk – både i Italien og udenfor landets grænser. Idag er frisk mozzarella af almindelig komælk én af Italiens mest traditionelle og udbredte oste.

Udseende og smag
Denne friske mozzarella er uden laktose. Smagen er mild og mælket, og konsistensen er blød.

Tips til anvendelse
Skær i skiver og brug i salater, sandwiches, på pizza mm.

Kender du også disse produkter?