Sprøde ruller med brie

Sprøde ruller med brie

Fransk brie i asiatisk kontekst – smag selv hvor godt det kan være…

 

Tilberedning: Kom olien i en varm wok eller sauterpande, og sautér spidskål og persille i 30 sekunder, så det bare lige falder lidt sammen. Smag til med hvidløg, salt og peber. Lad fyldet køle lidt af. Vend brien i fyldet.

Tag et ark dej ud på bordet, pensl det let med sammenpisket æg/helæg langs alle fire kanter, og læg herefter 1-2 spsk. fyld i midten. Fold begge dejsiderne ind over fyldet, så de lukker til. Rul dernæst forårsrullen stramt sammen, og luk med lidt æg til sidst, så du er sikker på, at rullen ikke går op under stegning. Fyld og rul alle rullerne på samme måde. Fritér dem i 160 grader varm olie i 2-3 min.

Kom kun 4-5 ruller i ad gangen, og tag dem op med en hulske, efterhånden som de bliver gyldne og sprøde. Læg rullerne til afdrypning på et stykke køkkenrulle og drys med salt.

Servér dem varme som en lille snack, evt. med soja og sursød chilisovs til at dyppe i.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter