Sprøde brød med løgmarmelade med lakrids

Sprøde brød med løgmarmelade med lakrids

Sødme og syrlighed – og et strejf af lakrids

 

Tilberedning: Skær brødet ud i helt tynde skiver, og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Pensl skiverne med rapsolie, og drys med salt.

Bag brødskiverne i ovnen ved 180 grader i 5-7 min., indtil de er helt gyldne og sprøde. Servér de sprøde brød med lidt løgmarmelade på til osten.

Løgmarmelade:
Pil rødløgene og snit dem fint på langs.

Kom løg, eddike, sukker og vand i en gryde, bring det i kog og lad det koge i ca. 20 min., indtil det er kogt sammen til en tæt løgkompot.

Tag gryden af varmen, og smag til med lakridspulver, salt og friskkværnet peber til marmeladen har lige den balance og smag, du ønsker

.

Relaterede opskrifter