Spinattærte med ricotta

Spinattærte med ricotta

Ricotta er fantastisk som fyld i alle mulige tærter

 

Tilberedning: Rul dejen ud og læg den i to tærteforme og prik den lidt med en gaffel. Skær eventuelt overskydende dej bort, men gem det. Forbag dejen i ovnen i 5-7 minutter ved 200 grader.

Vask spinaten grundigt, hæld vandet fra og tør den lidt i et rent viskestykke. Bland spinaten med ricottaen og resten af ingredienserne og fyld blandingen i formen.

Hvis du har lidt dej i overskud, kan du rulle den ud igen og skære nogle strimler på cirka 2-3 cm, som bruges til pynt oven på tærten. Pensl til sidst eventuel overskydende dej med æggeblomme, og sæt tærterne i en forvarmet ovn ved 190 grader i cirka 40 minutter.

Køl tærterne af før servering. Pynt den med finthakket frisk oregano eller merian.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter