Salat med brie, jordbær og bagt peberfrugt

Salat med brie, jordbær og bagt peberfrugt

Den cremede brie går godt til sødmen fra hyldeblomstdressingen

 

Tilberedning: Kom peberfrugterne i et ovnfast fad, og dryp med 3 spsk olivenolie og salt. Bag dem ved 200 grader i 15 min., indtil de er godt bagt og faldet lidt sammen.

Tag dem ud af ovnen, træk skindet af med en urtekniv, og fjern kernerne. Skær peberfrugterne ud i mindre stykker, og kom dem op i en skål.

Rør hyldeblomsteddike, resten af olivenolien, salt og friskkværnet peber sammen til en dressing.

Vend hjertesalat, rød peberfrugt, jordbær og dressing sammen og anret salaten med brieosten. Drys til sidst med hakket kørvel.

Servér med godt brød som en frokostsalat, en forret eller på buffeten.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter