Polentaflager med fennikelfrø
Sprøde knækbrød er altid en god følgesvend til ost, især til de bløde og cremede oste.
Tilberedning: Rist fennikelfrøene på en tør pande, til de begynder at poppe.
Knus dem derefter i en morter, og bland med polentamel og mælk. Lad det trække i 10 min. Bland melet i mælkeblandingen, til du har en god, smidig dej.
Læg dejen i køleskabet i 15 min.
Rul dejen helt tyndt ud på et let melet bord, skær den i aflange stykker (ca. 20 x 3 cm), og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir.
Pensl knækbrødene med lidt vand, og drys med salt og lidt ekstra grofthakkede fennikelfrø.
Bag knækbrødene i ovnen ved 170 grader i ca. 6-8 min., til de er gyldne og sprøde.
Afkøl knækbrødene, og opbevar dem i en tætsluttende beholder.
.