Pasta med peberfrugt og gorgonzola

Pasta med peberfrugt og gorgonzola

Du kan også lave retten med andre typer kort pasta

 

Tilberedning: Kog pastaen al dente.

Skær peberfrugt og løg i små tern. Svits dem i olie ved lav varme på en pande. Tilsæt eventuelt lidt
af pastavandet, hvis det begynder at brænde på.

Den stegte blanding tilsættes persille og blendes med en stavblender til en creme.

Smelt gorgonzolaen i små tern på en pande ved lav varme, tilsæt peberfrugtblandingen og til sidst den kogte pasta.

Rør godt sammen og servér med friskreven parmesan og lidt hakket bredbladet persille. Smag evt. til med lidt salt.

Tip: Strø evt. lidt mere friskhakket persille på retten inden servering. Det ser flot ud og er en ægte ’tricolore’ ligesom det italienske flag.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter