Indbagt tomat og mozzarella

Indbagt tomat og mozzarella

Denne snack er med sin smag og duft som et lynvisit i Italien

 

Tilberedning: Skær tomaterne i halve og kom dem i en bradepande med lidt olie og salt.

Bag dem ved 200 grader 10-15 minutter i ovnen, så det meste af væden fordamper.

Rul dejen tyndt ud på bagepapir og læg de bagte tomater oven på. Pas på, du ikke kommer for tæt på kanten, for du skal kunne lukke dejen, når du har drysset mozzarella i små stykker og basilikum over.

Luk derefter dejen, prik lidt lufthuller med en gaffel, og bag ved 200º i ca. 30 minutter.

Skær rullen ud i 2-3 cm tykke stykker, og servér dem lune.

Tip: Du kan også blande tomaterne med aubergine og zuchinnier. Der skal blot være 1 kg grønsager, så mulighederne er mange. Hvis du ikke serverer denne ret som antipasti, men som hovedret, passer opskriften til 6-7 personer.

Relaterede opskrifter