Croque-monsieur
Med et spejlæg på toppen og evt. lidt béchamel-sauce, har du forvandlet din Croque-Monsieur til en Croque-Madame…
Tilberedning: Rør reven ost, crème fraîche, sennep, salt og friskværnet peber sammen i en skål. Fordel på alle brødskiverne.
Læg to tynde skiver skinke oven på halvdelen af brødskiverne. Læg de resterende brødskiver ovenpå skinken med osteblandingen øverst.
Steg croque monsieur’erne i olivenolie i et par minutter på den brødskive, hvor der ikke er ostemasse på, til det er gyldent og sprødt.
Kom croque monsieur’erne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter, til osten på toppen er smeltet og gylden.
Servér straks evt. med sennep og små cornichoner til.
Tip: Ønsker du en endnu mere cremet udgave? Tilsæt Président Rondelé med Valnød eller Hvidløg & Urter til ostemassen.
Rettens produkter