Bagte tomater med brie, bulgur og krydderurter

Bagte tomater med brie, bulgur og krydderurter

Forret, hovedret eller tilbehør? Disse tomater kan faktisk det hele…

 

Tilberedning: Skær et låg af tomaterne, og grav kødet ud med en teske. Pres det igennem en sigte over en skål. Sautér løg og blegselleri ganske kort i 2 spsk olivenolie. Tag det af varmen, og bland det i den kogte bulgur.

Tilsæt lidt af tomatsaften sammen med de hakkede krydderurter. Fyldet skal ikke svømme i saft, bare lige samles af den. Smag til med salt og peber.

Kom tern af brie i hver tomat, kom fyldet ovenpå, og slut af med lidt brie igen, og sæt låget på til sidst.

Sæt tomaterne i et smurt ovnfast fad, dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.

Bag tomaterne i ovnen ved 225 grader i 15-20 min., så de bliver bagt igennem. Tag tomaterne ud, og servér dem med det samme.

Tip: Med en god og fyldig salat samt brød kan de bagte tomater serveres som en vegetarret. Du kan også servere dem som tilbehør til en hovedret.

Rettens produkter

Relaterede opskrifter