Bagte peberfrugter med appelsin og cider
Delikat og fint selskab til de skønne oste (og til meget andet).
Tilberedning: Gnid peberfrugterne med lidt olivenolie og salt, læg dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min. Vend dem et par gange, mens de bager.
Tag peberfrugterne ud (de skal være let brankede), og kom dem straks i en plastikfrysepose og luk den til.
Når peberfrugterne har ligget i ca. 10 min. og dampet i posen, har skindet løsnet sig. Pil skind og kerner af peberfrugterne med en urtekniv.
Pisk olie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing. Tilsæt fintrevet appelsinskal og saften fra 2 appelsiner til dressingen og til sidst hakket mynte. Skær peberfrugterne ud i strimler og vend dem i dressingen. Lad dem gerne trække i 3-4 timer, inden de serveres og spises som tilbehør til ostene.